We staan met zijn allen voor een nieuwe deur, genaamd 2020!
Allereerst wil ik je een magisch mooi en liefdevol 2020 wensen. Waarin je dromen uit mogen komen en waarin je steeds meer en meer vanuit liefde voor jezelf en je omgeving kunt gaan leven.

Ik hoop samen met jullie een magische draai aan 2020 te kunnen geven. Een jaar waarin de deuren sluiten die jou van jou plan weerhouden en nieuwe deuren open gaan. Kansen liggen er overal het is aan jou om de aan te grijpen. Laten we dat nu eens met zijn allen gaan doen, ik doe wel mee!

Om dit jaar mooi te laten beginnen heb ik drie korte liefdevolle zielsboodschappen geschreven. Kijk even goed naar de onderstaande afbeelding. Naar welke afbeelding word jij getrokken? Dat is de boodschap die past voor 2020.

Door welke afbeelding wordt jij aangetrokken?

Laat jou zielsboodschap jou kracht en inzichten geven om van 2020 een magisch jaar te maken.

1. Roze; Voor 2020 staat genieten waardering en dankbaarheid extra centraal. Nog meer en meer met de verwondering van een klein kind naar de wereld kijken. Dankbaar zijn voor alle mooie liefdevolle momenten die zich dagelijks in jou leven laten zien. Zo zal je steeds meer en meer vanuit je hart/liefde leren leven en handelen. En mag je in 2020 nog mooier en helderder gaan stralen. Laat 2020 een magisch mooi jaar voor jou zijn!

2. Groen; 2020 zal je uitnodigen om meer in evenwicht te komen, met name het evenwicht tussen de rust in jezelf en de actie. In de stilte en de rust zul je de ingevingen ontvangen waar jou ziel zo naar verlangt. Durf deze ingevingen te volgen. Wanneer je dit doet zul je pieken met enorm veel energie krijgen om deze ingevingen ook daadwerkelijk te manifesteren! Zo zal 2020 je persoonlijke ontwikkeling op een hoger plan brengen en geeft het jou meer harmonie en evenwicht. Ik zou zeggen ga ervoor!

3. Paars; Er staan heldere ingevingen op jou te wachten in 2020, die staan te popelen om gerealiseerd te worden. Misschien weet je al wat het is en anders borrelt het de aankomende maand bij jou naar boven. Zorg ervoor dat je je waarnemingen herkent en geef jezelf toestemming om erop te vertrouwen en ernaar te handelen. 2020 is echt het jaar dat je jou waarnemingen nog serieuzer mag gaan nemen. Een jaar om met open armen in te gaan en je plannen te verfijnen. Laat 2020 jou jaar zijn!

Heel veel liefs Wendy Kolkman

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.