Levenslicht poppetje

Het levenslicht poppetje, voor een lichtje in je leven. Omdat het zo belangrijk is om jouw licht in de wereld te laten stralen.

Hoe zou het zijn als een levenslicht poppetje je hierbij kan ondersteunen?
Als het leven zwaar is weet dan dat er altijd een weg is waarin het wat lichter is. Of ga datgene doen waar jij zo naar verlangd, waarvan jij zielsgelukkig wordt. Zodat jij jouw licht in de wereld kunt laten schijnen. Het levenslicht poppetje is er voor jou om een tastbare reminder te zijn.

Ik ben er voor jou, zodat je nooit vergeet je licht te laten stralen.

“Het levenslicht poppetje heeft me nu al twee keer kippenvel en een rustmoment bezorgd”
Iris

De levenslicht poppetjes zijn tot stand gekomen om licht te brengen in je leven.
Mag het levenslicht poppetje er voor jou zijn om net dat steuntje in de rug te geven om stormen te doorstaan, omdat je weet dat na regen zonneschijn komt. Of om je dat duwtje in de rug te geven zodat je die grote of kleine spannende stappen zet om te doen wat je eigenlijk zo graag wil. Om jou eraan te herinneren dat ook jij licht bent en jouw licht er is om te laten stralen.

Mag het levenslicht poppetje er voor jou zijn,

  • om je te verbinden met jouw licht
  • om ja aan te moedigen te doen wat jou zielsgelukkig maakt
  • zodat je eraan herinnert wordt dat jij waardevol bent
  • de levensvreugde kan stromen
  • en jij je lichter voelt.

Tip: Geef mij KADO bij

  • een geboorte
  • een nieuwe levensfase
  • een nieuwe uitdaging
  • of voor steuntje in de rug in zware tijden

Waarom echt tastbaar maken middels een poppetje?
Nou omdat onze hersenen soms een reminder nodig hebben en iets letterlijk vast willen houden of willen zien om er zich zo makkelijker mee te verbinden.

De levenslicht poppetjes dragen letterlijk een boodschap in zich die vanuit licht aan de ontvanger mee gegeven mag worden. Om zo richting te geven aan wat nu voor jou belangrijk is om licht en levensvreugde te ervaren. In welke levensperiode je je ook bevindt, moeilijk of rustig. Jouw leven doet ertoe en elke keer als je jouw levenslicht poppetje ziet of vasthoudt zal het je helpen om jou te verbinden met jou eigen licht, jouw eigen innerlijke geluk, zodat je je lichter voelt.

“Wendy Inspireert en dat doet ze zeker. Over de boodschap die erbij in zat kan ik jullie verklappen dat die heel treffend was, voel me dankbaar!”
Yvette

Hoe gaat het te werk, alle levenslicht poppetjes worden door mij met de hand gemaakt en zijn volledig afgestemd op de ontvanger. Zowel de kleuren, de lichttekens als de boodschap die het poppetje in zich draagt.
De afmeting is ca. 6 cm hoog en 2,5 cm breed.
In de onderkant van het levenslicht poppetje zit een gaatje, waarin een rolletje papier zit met daarop de persoonlijke boodschap.
Dit geheel wordt zorgvuldig afgelakt, zo kan het poppetje fijn vastgehouden worden en is het bestand tegen een lach en een traan.
Het geheel zal binnen 3 weken na bestelling verstuurd worden. (Mocht er om welke reden dan ook meer urgentie bij zijn, neem dan even contact op. Samen komen we altijd tot een oplossing.)

Bij de bestelnotities graag vermelden voor wie het levenslicht poppetje is (volledige voor en achternaam) en de geboortedatum. Zo kan ik me afstemmen op de ontvanger.
Mocht het poppetje aangevraagd worden voor een speciale reden, dit graag vermelden bij de bestelnotities. Hierbij kun je denken aan geboorte, nieuwe levensfase, ziekte of rouwverwerking. Dan zal de boodschap wat meer hierop afgestemd zijn.

NIEUW in de winkel vind je ook Levenslicht poppetjes met een thema waarbij jezelf kunt voelen welke jou aanspreekt. Deze levenslicht poppetjes zullen binnen 2 werkdagen met een persoonlijke boodschap verzonden worden. Ook fijn als je dit op korte termijn kado wilt doen.