Marina Minkels

Lieve Wendy,
Wat heb je een prachtige energetische boodschap geschreven voor me en ook bij de schildering krijg ik rillingen van kruin tot teen. Hij is echt voor mij bedoeld, wat een cadeautje!

❤

Mijn overleden oma en ‘nooit-geboren’ zoon zie ik terug in de schildering. Ze zijn altijd bij me, zoals nu ook weer te voelen is!
Ik heb hem nu al een aantal keer gelezen en ik voel helemaal dat het zo is. Hetgeen je omschrijft ben ik vanuit het diepste van mijn ziel. Ik verlang ontzettend naar onvoorwaardelijke liefde, de strijd die over is en de magie van het leven delen met de mensen om me heen. Het raakt me, ook met de wetenschap dat ik al van zover gekomen ben en dat ik de ‘klus’ ga klaren. Ze zeggen wel eens; De laatste loodjes wegen het zwaarst… Soms heb ik dat gevoel inderdaad, al weet ik diep van binnen dat het komt. Het komt op het juiste moment op de juiste plek! En dat is iets waar ik enorm naar verlang. Ondertussen doe ik mijn uiterste best om te genieten van de eenvoud, de liefde, het leven ansich en te kijken wat er nog in me zit om geheeld te worden. 
Lieverd, dank je wel voor jouw liefde en ik wens je alle geluk, liefde, kracht, moed en goede gezondheid toe voor de toekomst! 
Dikke knuffel Marina

😘
🤗