Ziels boodschap met energetische tekening

Ik maak voor jou een zielsboodschap in combinatie met een energetische tekening. Deze combinatie levert moed en kracht op, zodat je kunt vertrouwen op jezelf. Door de inzichten in de zielsboodschap wordt jouw pad helderder, zeker als je het even niet meer weet.

Het geeft je het vertrouwen in de keuzes die je mag gaan maken. De energetische tekening zorgt voor extra kracht en energie als je je hiermee verbindt.

“Ik wil jou inspireren met een zielsboodschap en een energetische tekening”

Wat krijg je

De zielsboodschap wordt in afstemming op jou geschreven. In de zielsboodschap beschrijf ik wie je in de kern bent, wat je missie is, je verleden en wat ik zie voor de komende weken. Ook beschrijf ik je leerproces van dit moment en waar jij je kracht uit kunt halen om deze uitdaging aan te gaan. Het is een handgeschreven brief en bevat minimaal 300 woorden.

De energetische tekening wordt vanuit liefde gemaakt en voorzien van een levensboom en drie kleine edelstenen. De levensboom staat symbool voor kennis, wijsheid, bescherming, schoonheid en het leven. De edelstenen zorgen voor een extra dosis energie.

Laat jij je ook verrassen met een flinke dosis energie en waardevolle inzichten?

  • Optioneel; een zielsboodschap afgestemd op je overleden dierbare.
  • Je wilt zo graag nog wat van ze horen en je zit met wat prangende vragen. Je weet dat ze bij je zijn maar het fysieke gemis van de overleden dierbare is groot.
  • In een zielsboodschap afgestemd op jou overleden geliefde schrijf ik een brief met datgene wat je geliefde jou wil vertellen en de antwoorden op die vragen welke je nog zo graag had willen stellen.
  • Dit alles wordt opgenomen in een handgeschreven brief aan jou. Je kunt het zo vaak terug lezen als jij wilt. Zodat je er troost, liefde en steun uit kunt halen als jij dat nodig hebt.
  • Ook de energetische tekening stem ik volledig af op jou overleden geliefde. Zijn/haar energie zul je terug vinden in de tekening en dat ervaar je als je je met de tekening verbind. Dit geeft troost, liefde en kracht.
  • Mocht je deze optie aan jezelf of iemand anders kado willen doen, vermeld dan bij het veld ‘opmerkingen’ dat het gaat om boodschap van je overleden dierbare.

De kosten zijn € 55,00 (inclusief verzending). Gebruik onderstaande link voor de aanvraag en betaling van jouw zielsboodschap met energetische tekening. Na betaling krijg je een email met daarin het verzoek om mij een foto te sturen van diegene waarvoor de boodschap is. De aanvraag wordt binnen 14 dagen verzonden.
Dit alles wordt met zorg en liefde handgemaakt en geleverd door mij.